Екваториална Гвинея

Преглед на обявите

Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Екваториална Гвинея

Имоти за продажба в Екваториална Гвинея

 

Република Екваториална Гвинея е държава от Централна Африка. Това е второто от най-малките държави по отношение на повърхността. На север граничи с Камерун, на изток с Габон и на юг с Гвинейския залив.

Малабо е неговата столица и се намира на северното крайбрежие на остров Биоко

Това може да е подходящо време за търсене на имоти за продажба в Екваториална Гвинея, но не трябва да забравяме, че тя има икономика, тясно свързана с въглеводородната и петролната индустрия.

Най-добрите градове за инвестиране в имот за продажба в Екваториална Гвинея са Малабо и Бата, които обаче имат нарушено развитие на жилищните единици поради внезапния растеж на населението през последните години. Друг проблем са инфраструктурите, комуникационните пътища, но също и отстраняването на отпадъци и отпадъчни води.

 

Правителството през последните години е инвестирало в изграждането на много жилищни единици, за да отговори на нуждите на населението, но в момента блокира средствата, така че много проекти са разработени от чуждестранни инвеститори и това е довело до създаването на имот за продажба в Екваториален Гвинея лукс и преди всичко за туристи.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB